Byvandring: Hyldager Bakker

Foto: Albertslund Posten

Byvandring: Hyldager Bakker

Hvordan bliver fremtidens forstad fri for støj?

Natur- og landskabsprojektet Hyldager Bakker er etableret, så byens borgere får mindre støj, mere natur, og et nyt boligområde kan se dagens lys. Her er der skabt plads til natur- og fritidsliv.  

Som opvarmning til Byplanprisen 2024 inviterer Dansk Byplanlaboratorium og Arkitektforeningen sammen med tre kommuner på byvandringer til sidste års nominerede projekter.

Tag med os ud og oplev Hyldager Bakker i Albertslund Kommune – Nomineret til Byplanprisen 2023.

Hyldager Bakker blev nomineret for at skabe en sammenhængende by, hvor støj ikke bliver løst alene ved at skabe større barrierer, men ved at skabe invitation, aktiviteter og nye forbindelser. Det er projektets styrke, at det understøtter intentionen i hovedstadens grønne kiler og samtidig lykkes med at skabe større livskvalitet for indbyggerne, bedre biodiversitet og indarbejder klimatilpasning som en integreret del af det arkitektoniske helhedsgreb.

På byvandringen går vi på opdagelse i Hyldager Bakker og byder på spændende oplæg og diskussioner, når vi stiller skarpt på, hvordan fremtidens forstæder bliver fri for støj.

Vi hører om projektet fra nogle af de centrale aktører bag, og du får muligheder for at dele viden og erfaringer med dine kolleger eller venner i den friske luft.

Byvandringen finder sted 16.00 - 18.00 

Tilmeld dig byvandringen her! 

Vi mødes ved Isfugle legepladsen, kontakt Mads på telefon, hvis du ikke kan finde os: 52108322.

Oplægsholdere: 

  • Nina Brynjolf, bygherre og projektleder, Albertlund Kommune
  • Mathilde Bjerregaard, projektchef hos WSP, Klimatilpasning og Byudvikling.

 

Her mødes vi

 

Sted
Hyldager Bakker, 16.00-18.00
Pris
Det er gratis at deltage i byvandringen, men der vil være et no-show-fee på 300 kr.
Kursusdato