Plan22+ sekretariatet

Plan22+ sekretariatet har til huse i Dansk Byplanlaboratoriums lokaler i Rådhusstræde 6 1. sal.

Sekretariatschef Plan22+
Cand.polyt, trafik- og byplan

Mobil: 30 21 49 74
bvp@plan22.dk

Ansvars- og interesseområde:
Ledelse af sekretariatet for Plan22+, en ny indsats, der er skabt i et partnerskab mellem Realdania og Plan- og Landdistriktsstyrelsen. Plan22+ er en selvstændig enhed i Byplanlaboratoriet og skal arbejde med at styrke varetagelsen af klimahensyn i kommunernes fysiske planlægning.

  • Koordinering af vidensopbygning og redskabsudvikling
  • Administration, tilrettelæggelse og rådgivning af pilotprojekter i kommuner
  • Løbende formidling og vidensdeling af resultater fra indsatsen

Baggrund:
Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Højskole (nu DTU)
Britt har tidligere arbejdet som bychef i Gladsaxe Kommune, med byernes planlægning i Miljøministeriet og som regionplanlægger i Københavns Amt

Yndlingssted:
Jeg holder rigtig meget af København. Byens størrelse gør den overskuelig, og jeg kan hurtigt nå alt på min cykel. I weekenden holder jeg af at gå rundt i byen fra park til park eller langs havnen med mindre, det bliver til en vandretur omkring en af søerne  i omegnen..

 

Projektleder i Plan22+
Cand.soc. Plan, by og proces & geografi

Mobil: 30 21 49 72
RAB@plan22.dk

Ansvars- og interesseområde:
Projektleder i Plan22+, en ny indsats, der er skabt i et partnerskab mellem Realdania og Plan- og Landdistriktsstyrelsen. Plan22+ er en selvstændig enhed i Byplanlaboratoriet og skal arbejde med at styrke varetagelsen af klimahensyn i kommunernes fysiske planlægning.

  • Koordinering af vidensopbygning og redskabsudvikling
  • Administration, tilrettelæggelse og rådgivning af pilotprojekter i kommuner
  • Løbende formidling og vidensdeling af resultater fra indsatsen


Baggrund:
Byplanlægger fra Roskilde Universitet
Rasmus har i sidste 5 år arbejdet, som projektleder, i økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus, Center for byudvikling.  

Yndlingssted:
Jeg elsker hele København, men efter mere end 10 år på Nørrebro, må jeg sige, at det er her jeg føler mig hjemme. En gåtur gennem Assistens Kirkegård og Hans Tavsens Park ned til Folkets Park og videre til Blågårds Plads er altid et hit. Derudover holder jeg meget af Vinterhaven på Glyptoteket.

Studentermedhjælper, Plan22+

Studerende, By-, Energi- og Miljøplanlægning

iovh@plan22.dk

Ansvarsområde
Understøtte det generelle arbejde i Plan22+, en ny indsats, der er skabt i et partnerskab mellem Realdania og Plan- og Landdistriktsstyrelsen. Plan22+ er en selvstændig enhed i Byplanlaboratoriet og skal arbejde med at styrke varetagelsen af klimahensyn i kommunernes fysiske planlægning.

Baggrund
Studerende på By-, Energi- og Miljøplanlægning, AAU CPH

Yndlingssted
København har mange gode steder, og mine go to’s er Sydhavnstippen og Folkets Park. Men mit yndlingssted er altid ved vandet, hvor jeg kan få pulsen op i det kolde vand eller slappe af langs kanten. Fra Limfjorden til Randers Fjord til Københavns Havn.