Byplanlægger søges til Kerteminde Kommune - med 4 dages arbejdsuge

Planafdelingen i Kerteminde Kommune søger en erfaren byplanlægger. Du kommer til at indgå i planopgaver, som skal understøtte den positive udvikling Kerteminde Kommune oplever både i forhold til øget bosætning samt initiativer indenfor erhvervslivet. Kerteminde Kommune er inde i en rivende udvikling både i forhold til øget bosætning samt i forhold til vækst og initiativer indenfor erhvervslivet. Der arbejdes derfor både politisk og administrativt med udvikling af kommunale strategier, der skal skabe optimale rammer for den kommunale udvikling. 

Den dynamiske udvikling giver et naturligt pres ind i planlægningen, og derfor har vi brug for at supplere vores planafdeling med en byplanlægger med lyst og kompetencer til at varetage opgaver omkring byudvikling, bosætning og erhvervsstrategi. 

Om os
Planafdelingen består i dag af et godt team på 7 medarbejdere med en bred faglig sammensætning.
Foruden byudvikling generelt varetager vi opgaver inden for strategisk planlægning, lokalplanlægning, klima, udvikling af hovedbyerne og vores landsbyer, landzoneadministration samt en lang række andre opgaver.


Planafdelingen er sammen med de øvrige tekniske afdelinger placeret i nyrenoverede bygninger i Munkebo, hvilket giver optimale fysiske rammer for tværfaglige samarbejder.
Lysten til at arbejde konstruktivt med planlægning er omdrejningspunktet for vores samarbejde. Vi har en engageret og humørfyldt samarbejdsform i en planafdeling, hvor lykke er en målsætning. Vi arbejder sammen om at skabe gode ramme for en helhedsorienteret opgaveløsning. 

4 dages arbejdsuge 
Vi har fire dages arbejdsuge, hvor 35 arbejdstimer er fordelt på mandag til torsdag, så vi holder fri om fredagen. De sidste 2 timer er kompetence timer, som man selv har rådighed over. Vi har frihed under ansvar til at planlægge vores arbejdsdag, så privatliv og arbejde går hånd i hånd, og der er mulighed for at arbejde hjemme. 

Om dig
Vores nye kollega skal først og fremmest have fokus på planlægning som udviklingsredskab. Vi forestiller os, at du er landskabsarkitekt, arkitekt eller urban designer. Da afdelingens opgaver spænder bredt, vil der være mulighed for at tilpasse opgavefordelingen til dine kompetencer. Det er dog vigtigt, at du kan stemple ind på flere af nedenstående punkter:

•    Har en udviklingsorienteret tilgang til opgaverne.
•    Har indsigt i/erfaring med planprocesser, herunder lokalplanlægning.
•    Har lysten til at lære fra dig.
•    Kan indgå i sparring om kommunale udviklingsprojekter.
•    Har erfaring med konkret kommunal sagsbehandling.
•    Har erfaring med projektledelse og strategisk byudvikling.
•    Har fokus på nytænkning og etablering af gode samarbejdsrelationer.
•    Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
•    Har erfaring indenfor QGIS, DKplan og/eller andre digitale redskaber.

Vi tilbyder ansættelse som byplanlægger i en afdeling, der har et sundt og velfungerende samarbejde og et godt fagligt miljø. Vores opgaver spænder bredt, vi har travlt og vil glæde os til at modtage din ansøgning.

 

Kerteminde kommune
Kontaktperson
Jan Rødland på tlf. 21 29 18 63
Ansøgningsfrist
Planlægger til lokalplaner og landzoneadministration
Vi søger en ny, dygtig planmedarbejder til vores team.
Ansøgningsfrist:
Næstved Kommune
Vi søger 1-2 dygtige og energiske studerende, som har lyst til at hjælpe os med, at behandle sager indenfor planloven.
Ansøgningsfrist:
Næstved Kommune
Vi søger en engageret arkitekt til en stilling som byplanlægger med interesse i og erfaring med lokalplanlægning, arkitektur og byudvikling i Team Plan og Geoda
Ansøgningsfrist:
Skanderborg Kommune
Plan og Byudvikling søger en strategisk og nærværende leder.
Ansøgningsfrist:
Ikast-Brande Kommune
Brænder du for at arbejde med planlægning for varme og vedvarende energi? Vil du være med til at sikre den grønne omstilling i kommunen?
Ansøgningsfrist:
Silkeborg Kommune
Ansøgningsfrist: