Byplanlaboratoriet søger administrativ medarbejder

Dansk Byplanlaboratorium
Er du en mester i at holde hovedet koldt, arbejde struktureret og jonglere mange opgaver samtidig? Har du et stærkt servicegen og møder verden med et smil? Så er du måske den administrative medarbejder, vi søger! Hos Byplanlaboratoriet vil du blive en uundværlig del af vores daglige drift og et vigtigt ansigt udadtil. Vi tilbyder et varmt og støttende kollegialt fællesskab, hvor din indsats virkeligt vil gøre en forskel.
Kontaktperson
Bogholder Ulla Lambert Erichsen, tlf. 33 13 72 81
Ansøgningsfrist
Dansk Byplanlaboratorium
Er du en mester i at holde hovedet koldt, arbejde struktureret og jonglere mange opgaver samtidig? Har du et stærkt servicegen og møder verden med et smil?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vi søger en mobilitetsplanlægger/trafikplanlægger, som skal være med til at udvikle Odense til en klimaneutral og mere levende by.
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udv
Ansøgningsfrist:
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist: