Ikast-Brande Kommune søger en VE-planlægger til den grønne omstilling

Velkommen til en alsidig og travl hverdag
I Ikast-Brande Kommune er der gang i den grønne omstilling og klimaindsatsen. Vi vil være Danmarks grønne erhvervskommune, og vi søger derfor en kollega, der sammen med de andre planlæggere i kontoret kan arbejde for den grønne omstilling.

Vi arbejder med at omlægge varmeforsyningen til mere bæredygtige forsyningsformer, og vi planlægger for både vindmøller, solcelleanlæg og biogasanlæg. Vi skal desuden arbejde med at gøre de politiske mål og visioner i vores klimaplan til virkelighed.

Du bliver del af Plan og Udvikling, som er en fagstab direkte under chefen for Teknik og Miljø i Ikast-Brande Kommune. Vi er i øjeblikket otte engagerede medarbejdere, der arbejder med mange forskellige aspekter af planlægning: struktur- og helhedsplaner for den fysiske udvikling, kommuneplanlægning, lokalplanlægning, by- og områdefornyelse, byudviklingsprojekter, kollektiv trafik, samt klimaplan og energi- og varmeplanlægning.

Ikast-Brande Kommune
Brænder du for at arbejde med planlægning for varme og vedvarende energi? Vil du være med til at sikre den grønne omstilling i kommunen? Elsker du at have det store overblik, mens du også arbejder med detaljen? Og hvad med en flok engagerede kolleger? Er det lige dig? Så bliv en del af Ikast-Brande kommunes planteam!
Kontaktperson
Lilian Ebbesen
Ansøgningsfrist
Morsø kommune
Ansøgningsfrist:
European Energy
Vil du være med til at udvikle nye sol- og vindparker i Danmark?
Ansøgningsfrist:
Hillerød Kommune
Ansøgningsfrist: