Konsulent til erhverv og bærdygtig udvikling

Jobbet er placeret i udviklingsafdelingen, Erhverv og Bæredygtig Udvikling i Borgmesterens Afdeling, og er en af stabsfunktionerne under borgmesteren og stadsdirektøren i Aarhus Kommune. Dine og afdelingens arbejdsopgaver er at bidrage til en bæredygtig erhvervsudvikling i Aarhus i tæt og forpligtende samarbejde med områdets interessenter - virksomheder, uddannelses- og videninstitutioner, erhvervsorganisationer m.fl.

Der er tale om en konsulentstilling, der spænder bredt fra strategisk udvikling til praktisk gennemførelse af eksempelvis arrangementer for erhvervslivet. Det forudsættes at du har en grundlæggende forståelse af tech-området og den digitale udvikling i samfundet og at du følger med i og interesserer dig for den digitale udvikling og kender til de nyeste trends indenfor fx kunstig intelligens eller cybersikkerhed uden at kunne redegøre for de tekniske detaljer i nye teknologier. Derfor søger vi en konsulent, der ved noget om techbranchen og som samtidigt er en dygtig kommunikator, organisator og facilitator. Stillingen vil, som udgangspunkt, være rettet mod følgende:

- udvikling af Aarhus Kommunes indsatser i relation til erhvervsplanen ”Partnerskaber for bæredygtig vækst”, herunder udvikling af erhvervsmæssige styrkepositioner
- udvikling af tech-relaterede indsatser som Tech City Aarhus, Aarhus Kommunes satsning på cyber- og informationssikkerhed eller den tech-rettede del af Aarhus Kommunes klimaplan

Jobbet forudsætter en profil, der er generalist, er udadvendt, kan motivere andre og få ting til at ske i spændingsfeltet mellem strategi, forretning og klima. Så motiveres du af ambitiøse mål, et arbejde med direkte konsekvenser for de mennesker og virksomheder det implicerer og af at være med i den praktiske og strategiske opgaveløsning tæt på borgmester og stadsdirektør? Så er du måske vores nye kollega.

Læs mere i det fulde stillingsopslag 

Aarhus kommune
Kontaktperson
Marianne Gjerløv Chef for Erhverv og Bæredygtig udvikling Erhverv og Bæredygtig Udvikling +4529208351
Ansøgningsfrist
Morsø kommune
Ansøgningsfrist:
European Energy
Vil du være med til at udvikle nye sol- og vindparker i Danmark?
Ansøgningsfrist:
Hillerød Kommune
Ansøgningsfrist: