Konference: Mobilities Controversies - Place, Justice, Democracy

International konference hos Center for Mobilites and Urban studies (C-MUS)

Verden står i øjeblikket over for en hidtil uset række udfordringer, herunder miljø-, energi- og økologiske kriser, forstærket af globale epidemier som Covid-19, flygtningekriser og konflikter som krigen i Ukraine. Disse komplekse udfordringer kræver opmærksomhed ikke kun fra politiske beslutningstagere og virksomhedsledere, men også fra det globale forskningssamfund.

Mobilitetm hvilket omfatter bevægelse af mennesker, varer, information og mere, er kernen i mange af disse udfordringer, både i form af overdreven mobilitet og problematisk immobilitet. Med konceptet "Mobilities Controversies" søger at udforske kompleksiteten omkring mobilitet, trække på forskellige discipliner og anerkende indflydelsen fra både menneskelige og ikke-menneskelige systemer som former vores verden. Konferencen, arrangeret af Center for Mobilitet og Urban Studies har til formål at dykke ned i tre hovedtemaer af disse kontroverser: stedets rolle, overvejelser om retfærdighed og forholdet mellem mobilitet og demokrati, hvilket giver en platform for kritisk diskussion og samarbejde på tværs af discipliner.

Læs mere om konferencen her

Center for Mobilitet og Urban Studies (C-MUS) er et tværfaglig forskning samarbejde mellem mobilitets-forskere fra Humanities Faculty, Social Science Faculty and Engineering, Science and Medicine Faculty på Aalborg Universitet. Se mere her

Sted
Aalborg
Dato
Kursusdato
-